Over ons

Voor ons betekent zorgverlening meer dan alleen het uitvoeren van technische handelingen. Wij streven oprechte betrokkenheid bij de cliënt na, zonder daarbij onze professionaliteit te laten varen. Voor ons is het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg vanzelfsprekend.

E&G Zorg is een multicultureel zorgspecialist met actieve dienstverlening in voornamelijk de regio Amsterdam en Amersfoort. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen we partners en familie indien gewenst.

Wij geloven in uw kracht. U weet zelf het beste wat u nodig heeft. Wij luisteren en werken samen aan een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalideren, goede zorg een passende woonsituatie of een plezierig leven. Wij helpen u graag verder.

Dankzij professionele zorg en begeleiding blijft u actief, u bent langer vitaal en wordt gezonder ouder. Dit inspireert ons om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Met de beste zorg die er is.

Onze medewerkers zijn echte vakmensen: betrokken, vaardig en aardig. Ze krijgen de ruimte om het werk naar eigen inzicht te regelen. Samen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt blijven leiden. Met uw inzet en uw sociale netwerk. Dit betekent dat we goed naar u luisteren.

Zorg om zorg, met kwaliteit!