Diensten

Persoonlijk Verzorging

Deze vorm van hulp is voor iedereen die door een lichamelijke of geestelijke beperking (tijdelijk) niet in staat is om zichzelf te verzorgen. Wij helpen u onder andere bij het wassen en douchen, maaltijdverstrekking, aan- en uitdoen van steunkousen, korset of prothese, in-/uit bed of rolstoel komen. Wanneer u dat wilt kan de wijkverpleegkundige u en uw naasten tijdens een intakegesprek adviseren.

Verpleging

Wij staan voor u klaar wanneer u door een ziekte of aandoening of na een operatie specifieke verzorging in de vorm van verpleging nodig heeft. Een gekwalificeerde medewerker helpt onder andere bij: medicatie, wondverzorging, injecties, stoma en (verblijf)katheters en kan adviseren bij gebruik van hulpmiddelen.

Begeleiding

Deze vorm van hulp, ondersteunend of begeleidend, is er voor iedereen. Het richt zich op het bevorderen, behouden of compenseren van zelfredzaamheid. De ondersteuning kan bestaan uit: sociaal maatschappelijke ondersteuning, het organiseren van het huishouden of het leren leven met een beperking of handicap.

Huishouding

U krijgt hulp als u niet in staat bent om uw huishouden zelf te doen. Dit kan tijdelijk, maar ook voor langere periode zijn. Een speciale hulp verzorgt voor u de dagelijkse huishoudelijke klussen, zoals: afwassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, bedden opmaken en verschonen, de was, strijken en vuilnis wegbrengen.

Particuliere Zorg

Als uw zorg niet vergoed wordt door de AWBZ en er dus geen indicatie aan u wordt verleend door het CIZ, bieden wij u de mogelijkheid om particuliere thuiszorg te leveren.

Tussen u en E&G Zorg worden afspraken gemaakt over de zorgbehoefte en het tarief waartegen de zorg wordt verleend.

Alle gemaakte afspraken staan overzichtelijk omschreven in een Zorgovereenkomst.

Meer informatie over onze thuiszorg-diensten?
Wilt u meer weten over de gespecialiseerde thuiszorg die wij leveren. En over de financieringsmogelijkheden op basis van persoonsgebonden budget (PGB), particulier, de AWBZ of een combinatie daarvan?

U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie:

Telefoon: 085 250 01 69
Email: info@egzorg.nl